Huur een luxe villa in Sainte Maxime

Zon, zee, strand, heerlijk eten, ’s avonds een heerlijk glas wijn, lekkere hapjes: wie wil dat nou niet? Dit zijn toch wel dé ingrediënten voor een heerlijk ontspannen zomervakantie in Frankrijk. Als je naar Frankrijk vertrekt deze zomer, is er natuurlijk volop keuze. Er zijn genoeg mooie plaatsen met geweldige stranden te vinden. Maar de plaats die hier toch wel met kop en schouders boven uitsteekt is Sainte Maxime. Sainte Maxime ligt aan de Côte d’Azur, tussen de bekende plaatsen Saint Tropez en Fréjus.

Heerlijk zonnig
Sainte Maxime is een sfeervolle plaats die beschikt over een geweldig klimaat (dit is te danken aan de beschutte ligging in de baai van Saint Tropez).  De plaats heeft alles wat je verwacht van een badplaats. Een idyllische jachthaven, geweldige zandstranden, gezellige straatjes met leuke winkels en altijd een heerlijk zonnetje. Alles ademt hier de authentieke sfeer van de Provence uit. En voor de mensen die een gokje willen wagen is er een casino te vinden. Op het strand zijn er diverse mogelijkheden voor watersport, zoals duiken en zeilen. Er zijn natuurlijk volop sfeervolle restaurants met een diverse menukaart. In Sainte Maxime zijn regelmatig gezellige markten met typisch Franse producten. Zo is er bijna dagelijks een groente- en fruitmarkt in het centrum van de stad.

Luxe vakantievilla’s
In een plaats als Sainte Maxime is het natuurlijk geweldig om in stijl te overnachten. Dat kan in een van de vele luxe vakantievilla’s die je hier kunt vinden. Omdat het zo dicht bij het mondaine Saint Tropez ligt (circa  veertien kilometer) met zijn beroemde stranden en wereldsterren, zijn er ook hier veel luxe vakantiehuizen te vinden die beschikken over de nieuwste snufjes. De meeste villa’s beschikken over een privézwembad. Ook zijn er veel villa’s die een grote tuin hebben, waardoor je veel privacy hebt. Of wat dacht je van een villa met een sauna of jacuzzi? De meeste luxe villa’s beschikken natuurlijk over airconditioning.

Boek een luxe vakantievilla
Waar vind je dit soort geweldige vakantiehuizen? Gewoon op internet natuurlijk. Op bijvoorbeeld de website www.immoabroad.com. Veel van deze villa’s beschikken over meerdere slaapkamers, waardoor ze ook zeer geschikt zijn om te overnachten met de hele familie of met een groep vrienden.